Number of Articles: 15

رویکردی کاربردی بر فرآیند ساخت فرآورده‌های خوراکی جدید؛ از ایده‌پردازی تا معرفی به بازار- مطالعه‌ی موردی: ساخت بستنی غنی شده با روغن امگا-3 ماهی

Pages 1-13

Amir Reza Shaviklo

اثر تیمار فراصوت بر زنده مانی پروبیوتیک ها و ویژگی های فیزیکی شیمیایی آب هویج سین بیوتیک

Pages 15-25

میرهاشم سید احمدی ممقانی; آیناز علیزاده; میترا صوفی

بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری

Pages 27-42

فاطمه ژانداری; فخری شهیدی; محمدجواد وریدی; فریده طباطبایی یزدی; محمدرضا عدالتیان دوم; سحر روشنک

بررسی اثر سمیت هیدرولیزات پروتئینی جوانه گندم بر سلول‌های سرطانی ریه (A549) به روش XTT

Pages 43-51

زهره کرمی; سید هادی پیغمبردوست; جواد حصاری; بهروز اکبری ادرگانی

مطالعه تاثیر ضخامت فوم بر ضریب انتشار موثر رطوبت و سینتیک خشک شدن چغندر قرمز به روش فوم مت و ارزیابی ویژگی های کیفی و عملکردی محصول

Pages 53-64

گلناز بحریه; سعید داداشی; جلال دهقان نیا; حسین غفاری

کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش‌بینی هدایت الکتریکی شیر بازساخته

Pages 65-74

حیدر ناصری; عیسی حزباوی; فیض اله شهبازی

بررسی تاثیر حفظ پوست خارجی در زمان خشک کردن بر خواص فیزیکوشیمیایی ، حسی و کیفی مغز پسته( رقم اوحدی)

Pages 75-90

سمیه مهاجری; سپیده خراسانی; زهرا پاک کیش

بررسی خواص فیزیکومکانیکی و رهایش پلیمرهای کامپوزیتی حاوی آنتی‌اکسیدان طبیعی کاتچین

Pages 91-102

مسلم صباغی; یحیی مقصودلو; محبوبه کشیری; علی رضا شاکری

مدل‌سازی تغییرات کیفی ازگیل (Mespilus germanica) طی نگهداری در سردخانه با استفاده از مدل‌های سینتیکی و شبکه‌های عصبی مصنوعی

Pages 103-119

محسن زندی; علی گنجلو; ماندانا بی مکر

تاثیر استفاده از نانو کورکومینوئید میسل شده بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا

Pages 121-131

محمد رحمتی; محمد حسین عزیزی; امین سید یعقوبی

تاثیر ویتامین‌های مختلف بر ترکیبات تقریبی فیله ماهی گیش (Carangoides fulvoguttatus) در طول سه ماه نگهداری در یخچال با دمای 6 درجه سانتی گراد

Pages 133-143

علی ابرومند

بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین

Pages 145-160

کاظم علیرضالو; حسین حسین شفقی مولان; مهدی یونسی حمزه خانلو; بیوک آقا فرمانی; امید فتحی زاده

تاثیر انبارمانی بر ثابت دی‌الکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت)

Pages 161-173

حسین احمدی چناربن

بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر

Pages 175-184

محمدامین محمدی فر; سید محمد علی رضوی; محمد علی حصاری نژاد; آرش کوچکی

بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانه‌گوجه فرنگی

Pages 185-197

علیرضا صادقی ماهونک; محیا شریعت علوی; مهران اعلمی; محمد قربانی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,749,044
PDF Download15,970,966