ژانداری, فاطمه, شهیدی, فخری, وریدی, محمدجواد, طباطبایی یزدی, فریده, عدالتیان دوم, محمدرضا, روشنک, سحر (2020). بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری. , 16(96), 27-42. doi: 10.29252/fsct.16.96.27
فاطمه ژانداری; فخری شهیدی; محمدجواد وریدی; فریده طباطبایی یزدی; محمدرضا عدالتیان دوم; سحر روشنک. "بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری". , 16, 96, 2020, 27-42. doi: 10.29252/fsct.16.96.27
ژانداری, فاطمه, شهیدی, فخری, وریدی, محمدجواد, طباطبایی یزدی, فریده, عدالتیان دوم, محمدرضا, روشنک, سحر (2020). 'بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری', , 16(96), pp. 27-42. doi: 10.29252/fsct.16.96.27
ژانداری, فاطمه, شهیدی, فخری, وریدی, محمدجواد, طباطبایی یزدی, فریده, عدالتیان دوم, محمدرضا, روشنک, سحر بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری. , 2020; 16(96): 27-42. doi: 10.29252/fsct.16.96.27
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,960
PDF Download16,004,554