احمدی چناربن, حسین (2020). تاثیر انبارمانی بر ثابت دی‌الکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت). , 16(96), 161-173. doi: 10.29252/fsct.16.96.161
حسین احمدی چناربن. "تاثیر انبارمانی بر ثابت دی‌الکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت)". , 16, 96, 2020, 161-173. doi: 10.29252/fsct.16.96.161
احمدی چناربن, حسین (2020). 'تاثیر انبارمانی بر ثابت دی‌الکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت)', , 16(96), pp. 161-173. doi: 10.29252/fsct.16.96.161
احمدی چناربن, حسین تاثیر انبارمانی بر ثابت دی‌الکتریک دانه، خصوصیات کیفی آرد و رئولوژیکی خمیر دو رقم گندم (تجن و مرودشت). , 2020; 16(96): 161-173. doi: 10.29252/fsct.16.96.161
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,045
PDF Download15,998,263