علیرضالو, کاظم, حسین شفقی مولان, حسین, یونسی حمزه خانلو, مهدی, فرمانی, بیوک آقا, فتحی زاده, امید (2020). بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین. , 16(96), 145-160. doi: 10.29252/fsct.16.96.145
کاظم علیرضالو; حسین حسین شفقی مولان; مهدی یونسی حمزه خانلو; بیوک آقا فرمانی; امید فتحی زاده. "بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین". , 16, 96, 2020, 145-160. doi: 10.29252/fsct.16.96.145
علیرضالو, کاظم, حسین شفقی مولان, حسین, یونسی حمزه خانلو, مهدی, فرمانی, بیوک آقا, فتحی زاده, امید (2020). 'بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین', , 16(96), pp. 145-160. doi: 10.29252/fsct.16.96.145
علیرضالو, کاظم, حسین شفقی مولان, حسین, یونسی حمزه خانلو, مهدی, فرمانی, بیوک آقا, فتحی زاده, امید بهبود کیفیت فیزیکی-شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فیله های گوشت گاو با استفاده از عصاره گزنه در ترکیب با اپسیلون پلی لیزین. , 2020; 16(96): 145-160. doi: 10.29252/fsct.16.96.145
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,921
PDF Download16,004,537