Number of Articles: 15

تاثیر فرایند گرمایش اهمیک بر برخی خواص مکانیکی لوبیا سبز

Pages 1-10

آرش رخبین; محسن آزادبخت; علی اصغری

ارزن: غله فراموش شده-غذایی ارزشمند برای آینده

Pages 11-25

سیما مهاجر خراسانی; مهران اعلمی

بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصاره‌ی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa)

Pages 27-37

محمدامین مهرنیا; نسیم دهقان; مختار حیدری

تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن

Pages 37-51

مریم سردرودیان; اکرم آریان فر; علی محمدی ثانی کاخکی; سارا ناجی طبسی

بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر و عصاره بنه بر رشد کپک های آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر در پنیر لاکتیکی

Pages 53-62

فاطمه شهدادی; حسین دوماری; سید حسین نژاد سجادی; احمد رفیعی پور; عبدالله مهدوی نیا; مسعود دزیانی; رقیه عزتی

تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه

Pages 63-74

احمد رفیعی پور; حسین نژاد سجادی; فاطمه شهدادی; عبدالله مهدوی نیا; مسعود دزیانی; رقیه عزتی

بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی

Pages 75-83

آزاده مردانی قهفرخی; محمد سعید یارمند

مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

Pages 85-97

شیما نعیمی قلی مشهد; محمد حسین حداد خداپرست; ناصر صداقت; مجید عزیزی; فرشته حسینی

تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی شیمیایی پودر نعناع‌ فلفلی

Pages 99-109

راضیه نیکجو; سیدهادی پیغمبردوست; عارف اولادغفاری

بهینه سازی شرایط استخراج ژلاتین از فلس ماهی سفید

Pages 111-125

عباس مهجوریان; محمد رضا سعیدی اصل; سارا جعفریان; مریم طاها نژاد; بابک گلزاده

مدل سازی و مقایسه تغییرات رنگ و چروکیدگی خشک کردن ورقه های نازک چغندرقرمز در خشک کن های مختلف

Pages 127-142

مجتبی فتح آبادی; رضا طباطبایی کلور; علی متولی

بررسی افزایش کارآیی استخراج عصاره‌ی چغندر قرمز به کمک امواج فراصوت و بتاسیکلودکسترین

Pages 143-153

پریزاد توتونچی; لیلا روفه گری نژاد; حامد همیشه کار; آیناز علیزاده

سنتز آئروژل نانو سلولز از ضایعات کشاورزی

Pages 155-164

سید محبوبه حسینی; حسن ذکی دیزجی; مهدی تقوی زاهد کلایی; علی اکبر بابایی

بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست

Pages 165-178

محدثه عسگری; قاسم فدوی; سید مهدی سیدین اردبیلی

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنی‌شده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز

Pages 179-196

سینا باباخانی; سیما مقدس زاده اهرابی; مهدی قره خانی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,765,452
PDF Download15,981,088