باباخانی, سینا, مقدس زاده اهرابی, سیما, قره خانی, مهدی (2019). ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنی‌شده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز. , 16(95), 179-196. doi: 10.29252/fsct.16.95.15
سینا باباخانی; سیما مقدس زاده اهرابی; مهدی قره خانی. "ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنی‌شده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز". , 16, 95, 2019, 179-196. doi: 10.29252/fsct.16.95.15
باباخانی, سینا, مقدس زاده اهرابی, سیما, قره خانی, مهدی (2019). 'ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنی‌شده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز', , 16(95), pp. 179-196. doi: 10.29252/fsct.16.95.15
باباخانی, سینا, مقدس زاده اهرابی, سیما, قره خانی, مهدی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک غنی‌شده با پودر پروتئین ماهی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز. , 2019; 16(95): 179-196. doi: 10.29252/fsct.16.95.15
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,846,157
PDF Download16,032,388