مردانی قهفرخی, آزاده, یارمند, محمد سعید (2019). بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی. , 16(95), 75-83. doi: 10.29252/fsct.16.95.7
آزاده مردانی قهفرخی; محمد سعید یارمند. "بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی". , 16, 95, 2019, 75-83. doi: 10.29252/fsct.16.95.7
مردانی قهفرخی, آزاده, یارمند, محمد سعید (2019). 'بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی', , 16(95), pp. 75-83. doi: 10.29252/fsct.16.95.7
مردانی قهفرخی, آزاده, یارمند, محمد سعید بررسی اثر فرآیند تهیه نان بر محتوای فولات با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و روش میکروبی. , 2019; 16(95): 75-83. doi: 10.29252/fsct.16.95.7
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,846,395
PDF Download16,032,544