سردرودیان, مریم, آریان فر, اکرم, محمدی ثانی کاخکی, علی, ناجی طبسی, سارا (2019). تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن. , 16(95), 37-51. doi: 10.29252/fsct.16.95.4
مریم سردرودیان; اکرم آریان فر; علی محمدی ثانی کاخکی; سارا ناجی طبسی. "تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن". , 16, 95, 2019, 37-51. doi: 10.29252/fsct.16.95.4
سردرودیان, مریم, آریان فر, اکرم, محمدی ثانی کاخکی, علی, ناجی طبسی, سارا (2019). 'تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن', , 16(95), pp. 37-51. doi: 10.29252/fsct.16.95.4
سردرودیان, مریم, آریان فر, اکرم, محمدی ثانی کاخکی, علی, ناجی طبسی, سارا تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن. , 2019; 16(95): 37-51. doi: 10.29252/fsct.16.95.4
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,846,394
PDF Download16,032,543