مهرنیا, محمدامین, دهقان, نسیم, حیدری, مختار (2019). بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصاره‌ی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa). , 16(95), 27-37. doi: 10.29252/fsct.16.95.3
محمدامین مهرنیا; نسیم دهقان; مختار حیدری. "بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصاره‌ی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa)". , 16, 95, 2019, 27-37. doi: 10.29252/fsct.16.95.3
مهرنیا, محمدامین, دهقان, نسیم, حیدری, مختار (2019). 'بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصاره‌ی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa)', , 16(95), pp. 27-37. doi: 10.29252/fsct.16.95.3
مهرنیا, محمدامین, دهقان, نسیم, حیدری, مختار بررسی اثر روش خشک کردن و نوع حلال بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیب شیمیایی عصاره‌ی میوه انجیر معابد (Ficus religiosa). , 2019; 16(95): 27-37. doi: 10.29252/fsct.16.95.3
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,717,251
PDF Download15,956,362