رفیعی پور, احمد, نژاد سجادی, حسین, شهدادی, فاطمه, مهدوی نیا, عبدالله, دزیانی, مسعود, عزتی, رقیه (2019). تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه. , 16(95), 63-74. doi: 10.29252/fsct.16.95.6
احمد رفیعی پور; حسین نژاد سجادی; فاطمه شهدادی; عبدالله مهدوی نیا; مسعود دزیانی; رقیه عزتی. "تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه". , 16, 95, 2019, 63-74. doi: 10.29252/fsct.16.95.6
رفیعی پور, احمد, نژاد سجادی, حسین, شهدادی, فاطمه, مهدوی نیا, عبدالله, دزیانی, مسعود, عزتی, رقیه (2019). 'تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه', , 16(95), pp. 63-74. doi: 10.29252/fsct.16.95.6
رفیعی پور, احمد, نژاد سجادی, حسین, شهدادی, فاطمه, مهدوی نیا, عبدالله, دزیانی, مسعود, عزتی, رقیه تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه. , 2019; 16(95): 63-74. doi: 10.29252/fsct.16.95.6
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,846,394
PDF Download16,032,543