عسگری, محدثه, فدوی, قاسم, سیدین اردبیلی, سید مهدی (2019). بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست. , 16(95), 165-178. doi: 10.29252/fsct.16.95.14
محدثه عسگری; قاسم فدوی; سید مهدی سیدین اردبیلی. "بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست". , 16, 95, 2019, 165-178. doi: 10.29252/fsct.16.95.14
عسگری, محدثه, فدوی, قاسم, سیدین اردبیلی, سید مهدی (2019). 'بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست', , 16(95), pp. 165-178. doi: 10.29252/fsct.16.95.14
عسگری, محدثه, فدوی, قاسم, سیدین اردبیلی, سید مهدی بررسی اثر صمغ زدو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک، حسی و زمان ماندگاری نان تست. , 2019; 16(95): 165-178. doi: 10.29252/fsct.16.95.14
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,846,394
PDF Download16,032,542