Number of Articles: 15

بررسی تاثیر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس پنتوسوس جداشده از عسل معده زنبور عسل به ماست همزده

Pages 1-10

بهنام صادقیان لودریجه; لیلا ناطقی

تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر عملکرد استخراج، محتوای ترکیبات فنولی کل و فعالیت ضد اکسایشی عصاره حاوی ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis L.)

Pages 11-21

نازنین زهرا بشارتی; ماندانا بی مکر; علی گنجلو

غنی‌سازی ماست هم‌زده با روغن خرفه (Portulacaoleracea) و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی-اکسیدانی و حسی ماست غنی شده

Pages 23-36

ماه طلا عرب صالحی نصرآبادی; محمد قربانی; علیرضا صادقی ماهونک; مرتضی خمیری

تولید آب سیب پروبیوتیک تخمیرشده بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس

Pages 37-49

محمدرضا اعتقادی; فرزانه عبدالملکی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام سیب در منطقه زنجان

Pages 51-62

ولی ربیعی; رسول حیدرنژاد گیگلو; فرهنگ رضوی

تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان، قدومه شهری، شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس

Pages 63-72

حدیثه باقری دادوکلائی; علی معتمدزادگان; لیلا نجفیان

مطالعه آزمایشگاهی خشک‌کردن کف‌پوشی گوشت میگو و ارزیابی مدل‌های خشک‌کردن لایه‌نازک آن

Pages 73-87

شبنم حمزه; علی معتمدزادگان; سید احمد شهیدی; محمد احمدی; جو رگینستین

فعالیت آنتی اکسیدانی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی عسل در دو فصل از مناطق مختلف خراسان

Pages 89-98

شادی بصیری; فرزاد غیبی; نوید بصیری

مقایسه فعالیت ضد میکروبی عصاره‌های استخراجی (آبی، آلی و آنتوسیانین) از بخش‌های مختلف انار(پوست، آب و هسته) بر روی باکتری های پاتوژن سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس

Pages 99-111

هدا پارسه; زهرا امام جمعه; علیرضا شهاب لواسانی

بکارگیری لاکتیک اسید باکتری ها برای کنترل بیولوژیکی فساد قارچی مواد غذایی؛ متابولیت ها، مکانیسم و اثرات سلامت بخشی

Pages 113-127

احمد نصرالله زاده; مرتضی خُمیری

تاثیر پارامتر‌های عملیاتی خشک‌کن بستر فورانی بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر

Pages 129-141

شهربانو حامدی; حمیدرضا اخوان; محمد هادی نعمت اللهی; محمد مهدی افصحی

بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 143-152

حورا طریقتی; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری

بررسی ارتباط مقدار کوفتگی میوه گلابی در اثر فشارلبه پهن با روش سی تی اسکن و بعضی از خواص فیزیکی گلابی

Pages 153-163

محسن آزادبخت; محمد واحدی ترشیزی; محمدجواد محمودی

اثر فرمولاسیون و دماهای خشک کردن مختلف بر خواص فیزیکی پودر پنیر ریکوتا با مدل آنالیز خوشه‌ای

Pages 165-175

زهرا باقری; علی معتمدزادگان; رضا خانبابائی; ایوب فرهادی

تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی»

Pages 177-189

مریم درستکار; فرید مرادی نژاد; الهام انصاری فر

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,790,516
PDF Download15,993,075