تاثیر پارامترهای عملیاتی خشککن بستر فورانی بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 11, Volume 16, Issue 92, 1398, Pages 129-141 PDF (836.64 K) | ||
| Authors | ||
| شهربانو حامدی1; حمیدرضا اخوان2; محمد هادی نعمت اللهی3; محمد مهدی افصحی* 1 | ||
| 1مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی، دانشگاه شهید باهنر کرمان | ||
| 2بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان | ||
| 3گروه بیوشیمی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی کرمان | ||
| Abstract | ||
| در این تحقیق اثر دمای هوای ورودی و نیز اثر دبی شیر ورودی بر خصوصیات فیزیکی پودر بهدست آمده از خشککن بستر فورانی بررسی شد. نمونههای شیر در سه سطح دمای هوای ورودی (80، 100 و 120 درجه سلسیوس) و سه سطح دبی شیر ورودی (333/1، 500/2 و 556/3 میلیلیتر بر دقیقه) در سامانه بستر فورانی خشک شدند. اثر این عوامل بر خصوصیات فیزیکی (چگالی توده، چگالی ضربه، جریانپذیری، رنگ و میزان رطوبت) آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. با استفاده از روش سطح پاسخ میزان تاثیرگذاری عاملهای ذکر شده بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر مشخص و مدلسازی شد. مقادیر بهینه دمای هوای ورودی و دبی خوراک ورودی به ترتیب معادل 82/93 درجه سلسیوس و 333/1 میلیلیتر/دقیقه بهدست آمد. در شرایط بهینه، مقادیر مطلوب هر یک از خصوصیات فیزیکی پیشبینی گردید و با دادههای تجربی بهدست آمده در شرایط بهینه ارزیابی شد. | ||
| Keywords | ||
| فرآیند خشککردن; بستر فورانی; پودر شیر; خصوصیات فیزیکی | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 190 PDF Download: 149 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,868,803 |
| PDF Download | 16,052,404 |