درستکار, مریم, مرادی نژاد, فرید, انصاری فر, الهام (2019). تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی». , 16(92), 177-189.
مریم درستکار; فرید مرادی نژاد; الهام انصاری فر. "تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی»". , 16, 92, 2019, 177-189.
درستکار, مریم, مرادی نژاد, فرید, انصاری فر, الهام (2019). 'تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی»', , 16(92), pp. 177-189.
درستکار, مریم, مرادی نژاد, فرید, انصاری فر, الهام تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی». , 2019; 16(92): 177-189.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,801
PDF Download16,052,404