نصرالله زاده, احمد, خُمیری, مرتضی (2019). بکارگیری لاکتیک اسید باکتری ها برای کنترل بیولوژیکی فساد قارچی مواد غذایی؛ متابولیت ها، مکانیسم و اثرات سلامت بخشی. , 16(92), 113-127.
احمد نصرالله زاده; مرتضی خُمیری. "بکارگیری لاکتیک اسید باکتری ها برای کنترل بیولوژیکی فساد قارچی مواد غذایی؛ متابولیت ها، مکانیسم و اثرات سلامت بخشی". , 16, 92, 2019, 113-127.
نصرالله زاده, احمد, خُمیری, مرتضی (2019). 'بکارگیری لاکتیک اسید باکتری ها برای کنترل بیولوژیکی فساد قارچی مواد غذایی؛ متابولیت ها، مکانیسم و اثرات سلامت بخشی', , 16(92), pp. 113-127.
نصرالله زاده, احمد, خُمیری, مرتضی بکارگیری لاکتیک اسید باکتری ها برای کنترل بیولوژیکی فساد قارچی مواد غذایی؛ متابولیت ها، مکانیسم و اثرات سلامت بخشی. , 2019; 16(92): 113-127.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,806
PDF Download16,052,406