ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۵، شماره ۷۵ - ( ۱۳۹۷ )
تأثیر شرایط فرایند اکستروژن پخت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فراورده حجیم شده سورگوم
ص. ۱-۱۲
مرنضی جعفری
،
آرش کوچکی
،
الناز میلانی
*
چکیده
(۶۹۳۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۳۴۲ دریافت)
تشخیص وجود مشتقات خوکی در نمونههای گوشت و غذاهای بسیار فرآوری شده مشکوک با استفاده از روش واکنش زنجیرهای پلیمراز زمان واقعی
ص. ۱۳-۲۲
الهام ملکی
،
محمد قربانی
*
،
محمد حمید
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مرتضی خمیری
چکیده
(۷۳۴۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۲۹۵ دریافت)
بررسی تأثیر عصاره نانوریزپوشانی شده برگ گزنه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. ۲۳-۳۳
رضا اسماعیل زاده کناری
*
،
پونه پناهی
چکیده
(۵۷۹۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۵۹ دریافت)
تاثیر پوشش کیتوزان حاوی اسانس پونهکوهی بر ماندگاری گوشت فیله مرغ در دوره نگهداری در دمای یخچال
ص. ۳۵-۴۵
هدی حکیم
،
علی فضل آرا
*
،
مهرنوش تدینی
چکیده
(۷۳۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۱۲۱ دریافت)
تولید بستنی فراسودمند با پودر کدوحلوایی
ص. ۴۷-۵۹
مرضیه عاشورمحمدی
،
سید حسین حسینی قابوس
*
چکیده
(۶۳۷۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۵۱۸ دریافت)
تأثیر انجماد ترموالکتریک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، خصوصیات حسی و کیفیت میکروبی گوشت قرمز
ص. ۶۱-۷۱
آرزو سیاری
،
مجید جوانمرد
*
،
شهریار صرامی
چکیده
(۵۷۱۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۱۰۶ دریافت)
مدلسازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج
ص. ۷۳-۸۲
فخرالدین صالحی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(۵۴۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۸۸ دریافت)
بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ عربی بر ویژگیهایخمیر و نان بربری
ص. ۸۳-۹۲
بهزاد ناصحی
*
،
علی اکبر ابراهیمی
چکیده
(۴۲۷۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۷۷۴ دریافت)
تأثیر پیش تیمار امواج فراصوت و نوع حلال بر ظرفیت ضد اکسایشی و ترکیبات فنلی قهوه
ص. ۹۳-۱۰۰
هادی یوسفی ماکویی
،
عباس جلیل زاده
*
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(۴۰۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۸۲۵ دریافت)
تولید پودر خرما به روش خشک کردن پاششی و ارزیابی متغیرهای خشک کردن در خواص فیزیکی پودر حاصل
ص. ۱۰۱-۱۱۱
صدیقه مقبلی
*
،
سید مهدی جعفری
،
یحیی مقصودلو
چکیده
(۴۸۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۴۰۷ دریافت)
بررسی جایگزینی سوربات ها با پلی اول ها و تاثیر بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و بافتی کیک مافین
ص. ۱۱۳-۱۲۱
ایمان بهمنی
*
،
مرضیه بلندی
چکیده
(۱۴۴۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۷۸۵ دریافت)
بررسی تاثیر پیشتیمارهای مختلف بر خصوصیات تغییر رنگ و بافت در خشککردن لایههای سیب
ص. ۱۲۳-۱۳۶
علی متولی
*
،
سید جعفر هاشمی
چکیده
(۳۶۲۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۹۵۶ دریافت)
ارزیابی اثر رنگ های طبیعی و مصنوعی بر برخی ویژگی های نان برنجی
ص. ۱۳۷-۱۴۷
زینب رفتنی امیری
*
،
سمیه سلمانی
چکیده
(۳۹۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۸۱۲ دریافت)
انتخاب استاندارد داخلی مناسب جهت تعیین بازدهی اینتراستریفیکاسیون روغن سویا به کمک مایکروویو
ص. ۱۴۹-۱۵۹
لیلا دهقان
،
محمد تقی گلمکانی
*
چکیده
(۳۴۳۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۸۶۰ دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون شیر پسته با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی ویسکوزیته،خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
ص. ۱۶۱-۱۷۲
سمانه گردابی طرقی
،
مهرناز امینی فر
*
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(۳۴۳۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۹۶ دریافت)
بهینه سازی ویژگیهای فیزیکی، بازدارندگی و آنتی اکسیدانی فیلم بیونانوکامپوزیت کفیران- نانورس حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. ۱۷۳-۱۸۸
ستاره عطالو
،
محمد علیزاده خالدآباد
*
،
هادی الماسی
چکیده
(۳۲۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۹۸ دریافت)
عوامل موثر بر تولید و فعالیت آنزیم لخته کننده شیر در قارچ Rhizomucor miehei
ص. ۱۸۹-۲۰۰
پروانه راشدی
،
ناصر زارع
*
،
بهرام فتحی آچاچلوئی
،
رسول اصغری ذکریا
چکیده
(۴۲۲۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۵۲۶ دریافت)
تاثیر عصاره نعنا فلفلی بر کیفیت روغن سویا در طی حرارت دهی مایکروویو
ص. ۲۰۱-۲۱۶
رضا فرهمندفر
*
،
علی امینی
،
شیرین فقیه نصیری
،
مریم اثنی عشری
چکیده
(۳۶۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۳۰ دریافت)
بهینهسازی رهایش میکروکپسولهای لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ
ص. ۲۱۷-۲۳۳
آزاده سلیمی
*
،
یحیی مقصودلو
،
سید مهدی جعفری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهدی کاشانی نژاد
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(۳۶۹۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۷۱۱ دریافت)
تأثیر سطوح مختلف اینولین و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکی وشیمیایی، حسی و زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ سینبیوتیک
ص. ۲۳۵-۲۴۵
بهرام فتحی آچاچلویی
*
،
هوشنگ محمودی مغاس
چکیده
(۴۰۹۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۹۳ دریافت)
ارزیابی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس برویس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو
ص. ۲۴۷-۲۵۷
فرزانه کیا دلیری
،
علیرضا صادقی
*
،
مرتضی خمیری
،
مهدی کاشانی نژاد
،
مهران اعلمی
چکیده
(۳۵۰۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۰۲۹ دریافت)
ارزیابی خاصیت ضدمیکروبی عصاره الکلی گیاه روناس صخره زی(Rubia Florida) بر باکتری های بیماریزای مواد غذایی
ص. ۲۵۹-۲۶۶
بهمن گرمهء
،
الهام مهدیان
*
چکیده
(۴۴۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۳۹۵ دریافت)
بررسی اثر تیمار میدان الکتریکی پالسی (PEF) بر کیفیت شربت خام استخراج شده از چغندر قند
ص. ۲۶۷-۲۷۶
کبری رضائی
*
،
مصطفی شهیدی نوقابی
،
خلیل بهزاد
،
عبدالمجید مسکوکی
چکیده
(۴۴۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۹۶۲ دریافت)
تأثیر افزودن پکتین بر روی ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ی ذرت
ص. ۲۷۷-۲۹۰
المیرا عبدالعلی زاده
،
مهدی قره خانی
*
چکیده
(۳۴۷۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۳۶۲ دریافت)
تأثیر امواج فراصوت و آنزیمبری روی چروکیدگی قطعات سیبزمینی طی سرخکردن
ص. ۲۹۱-۳۰۲
جلال دهقان نیا
*
،
الهام رزاق پور
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(۲۹۲۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۵۷۲ دریافت)
بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی
ص. ۳۰۳-۳۱۷
بهاره فتحی
،
مهران اعلمی
*
،
مهدی کاشانی نژاد
،
علیرضا صادقی ماهونک
چکیده
(۳۶۸۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۹۳ دریافت)
بررسی امکان تولید کباب لقمه غنیسازی شده با آرد هسته سنجد و فیتواسترول
ص. ۳۱۹-۳۲۶
سمیرا ملکی آذر
،
مریم فهیم دانش
*
چکیده
(۳۶۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۷۰۴ دریافت)
تولید و بهینه سازی پودر آب انجیر در خشککن پاششی نیمه صنعتی با نازل دو سیال
ص. ۳۲۷-۳۴۲
لیلا ناطقی
*
،
محبوبه جوکار
،
امید رضا روستا پور
چکیده
(۳۱۴۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۰۵۱ دریافت)
بررسی هیدرولیز آنزیمی پرمیت حاصل از اولترافیلتراسیون شیر پنیرسازی
ص. ۳۴۳-۳۵۱
آزیتا نعمتی
*
،
محمد علیزاده
،
زهرا قاسم پور
چکیده
(۶۳۵۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۹۱۲ دریافت)
بهکارگیری امواج فراصوت در بهبود بافت و مقبولیت حسی کیک برنجی بدون گلوتن کمچرب
ص. ۳۵۳-۳۵۹
فریبا فریبا نقی پور
*
چکیده
(۲۹۱۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۲۴ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS