Number of Articles: 15

پایش تغییرات فیزیکوشیمیایی تخم‌مرغ با پوشش نانوچندسازه‌ فعال حاوی عصاره سیر (Allium sativum L.) طی دوره انبارمانی

Pages 1-12

اسماعیل یوسفی زیرابی; داریوش خادمی شورمستی

مقایسه بین عوامل مختلف جهت استخراج عصاره رزماری: حلال، روش عصاره‌گیری، اندازه ذرات، نسبت گیاه به حلال

Pages 13-28

زهرا لطیفی; فریال خادمی; رومینا محبی; مریم محسن سلطانی; زهرا اسپرورینی; نیلوفر علوی

ارزیابی استخراج CO2فوق بحرانی بر پایداری رنگ و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آنتوسیانین نانوریزپوشانی شده پودر پوست انار

Pages 29-42

نیلوفر زاهد; رضا اسماعیل زاده کناری; رضا فرهمندفر

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس گیاه کاکوتی

Pages 43-62

ساناز رزم; Esmaeil Ataye salehi; اکرم آریان فر; وحید حکیم زاده

بررسی کینتیک غیر فعال کردن آنزیم پلی فنول اکسیداز آب هویج در اثر حرارت دهی اهمیک

Pages 63-75

فایزه براتی; نفیسه زمین‌دار; سیدرامین رفیعایی

بررسی تاثیر نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره آنتی‌اکسیدانی گیاه بومادران (Achillea millefolium) بر ویژگی‌های اکسایشی و پروفایل اسیدهای چرب روغن کنجد

Pages 76-87

الهه رازقندی; امیر حسین الهامی; سید مهدی جعفری; محمدرضا سعیدی اصل; حمید بخش آبادی

بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – صمغ دانه چیا بر برخی از خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری در دمای یخچال

Pages 88-102

مهرنوش ابراهیم ولدانی; مریم یوسف پور; مهشید شاملوفر; شادی مهدیخانی

بررسی خواص فراسودمندی ترکیبات فنولی کپسوله شده پوست انار ایرانی

Pages 103-115

زهرا برجی زاده; محمد Goli

مقایسه تاثیر فرایند هیدروترمال و مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی سبوس برنج

Pages 116-127

آذین نصرالله زاده; ارمان بیاتی کلیمانی

تعیین ویژگی تکنولوژیکی، حسی و تغذیه ای پودینگ فوری بر پایه آرد کامپوزیت کنجاله بادام- جو دوسر و پودر شیره انگور

Pages 128-141

ندا هاشمی; الناز میلانی

بررسی اثر اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر پایداری حرارتی روغن کاملینا تحت شرایط تسریع شده

Pages 144-156

لیلا کیوانفر; leila Nateghi; لادن رشیدی; رضوان پوراحمد; حمید رشیدی نوده

نانو درونپوشانی کورکومین درمزدوج ایزوله پروتئین ماش- مالتودکسترین و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی آن

Pages 157-173

سمیه عزیزنیا; غلامرضا عسکری; زهرا امام جمعه; مریم سلامی

بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای، تکنولوژیکی و حسی قالب غذایی فشرده حاوی کینوای خام و فراوری شده

Pages 174-191

آتوسا نوروزیان; معصومه مهربان; بهاره صحرائیان

قابلیت زنده‌مانی Lactiplantibacillus pentosus v390 در شرایط اسیدی و صفراوی، و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ایمنی آن

Pages 192-206

بهروز علیزاده بهبهانی; حسین جوینده; پگاه نمازی

اثر تیمار پس از برداشتی اسیدسالیسیلیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه زغال‌اخته

Pages 207-222

شیوا قاسمی; مصطفی قاسمی; محمد علی نجاتیان; مجید گلمحمدی; کمال جابری; ولی ربیعی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,576
Article View19,916,366
PDF Download16,073,745