نصرالله زاده, آذین, بیاتی کلیمانی, ارمان (2024). مقایسه تاثیر فرایند هیدروترمال و مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی سبوس برنج. , 21(153), 116-127. doi: 10.22034/FSCT.201.153.116
آذین نصرالله زاده; ارمان بیاتی کلیمانی. "مقایسه تاثیر فرایند هیدروترمال و مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی سبوس برنج". , 21, 153, 2024, 116-127. doi: 10.22034/FSCT.201.153.116
نصرالله زاده, آذین, بیاتی کلیمانی, ارمان (2024). 'مقایسه تاثیر فرایند هیدروترمال و مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی سبوس برنج', , 21(153), pp. 116-127. doi: 10.22034/FSCT.201.153.116
نصرالله زاده, آذین, بیاتی کلیمانی, ارمان مقایسه تاثیر فرایند هیدروترمال و مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی سبوس برنج. , 2024; 21(153): 116-127. doi: 10.22034/FSCT.201.153.116
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,162
Number of Articles24,582
Article View20,478,849
PDF Download16,303,721