نوروزیان, آتوسا, مهربان, معصومه, صحرائیان, بهاره (2024). بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای، تکنولوژیکی و حسی قالب غذایی فشرده حاوی کینوای خام و فراوری شده. , 21(153), 174-191. doi: 10.22034/FSCT.21.153.174
آتوسا نوروزیان; معصومه مهربان; بهاره صحرائیان. "بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای، تکنولوژیکی و حسی قالب غذایی فشرده حاوی کینوای خام و فراوری شده". , 21, 153, 2024, 174-191. doi: 10.22034/FSCT.21.153.174
نوروزیان, آتوسا, مهربان, معصومه, صحرائیان, بهاره (2024). 'بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای، تکنولوژیکی و حسی قالب غذایی فشرده حاوی کینوای خام و فراوری شده', , 21(153), pp. 174-191. doi: 10.22034/FSCT.21.153.174
نوروزیان, آتوسا, مهربان, معصومه, صحرائیان, بهاره بررسی ویژگی‌های تغذیه‌ای، تکنولوژیکی و حسی قالب غذایی فشرده حاوی کینوای خام و فراوری شده. , 2024; 21(153): 174-191. doi: 10.22034/FSCT.21.153.174
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,822,517
PDF Download16,012,068