ابراهیم ولدانی, مهرنوش, یوسف پور, مریم, شاملوفر, مهشید, مهدیخانی, شادی (2024). بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – صمغ دانه چیا بر برخی از خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری در دمای یخچال. , 21(153), 88-102. doi: 10.22034/FSCT.21.153.88
مهرنوش ابراهیم ولدانی; مریم یوسف پور; مهشید شاملوفر; شادی مهدیخانی. "بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – صمغ دانه چیا بر برخی از خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری در دمای یخچال". , 21, 153, 2024, 88-102. doi: 10.22034/FSCT.21.153.88
ابراهیم ولدانی, مهرنوش, یوسف پور, مریم, شاملوفر, مهشید, مهدیخانی, شادی (2024). 'بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – صمغ دانه چیا بر برخی از خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری در دمای یخچال', , 21(153), pp. 88-102. doi: 10.22034/FSCT.21.153.88
ابراهیم ولدانی, مهرنوش, یوسف پور, مریم, شاملوفر, مهشید, مهدیخانی, شادی بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – صمغ دانه چیا بر برخی از خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی مدت نگهداری در دمای یخچال. , 2024; 21(153): 88-102. doi: 10.22034/FSCT.21.153.88
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,849,406
PDF Download16,034,864