هاشمی, ندا, میلانی, الناز (2024). تعیین ویژگی تکنولوژیکی، حسی و تغذیه ای پودینگ فوری بر پایه آرد کامپوزیت کنجاله بادام- جو دوسر و پودر شیره انگور. , 21(153), 128-141. doi: 10.22034/FSCT.21.153.128
ندا هاشمی; الناز میلانی. "تعیین ویژگی تکنولوژیکی، حسی و تغذیه ای پودینگ فوری بر پایه آرد کامپوزیت کنجاله بادام- جو دوسر و پودر شیره انگور". , 21, 153, 2024, 128-141. doi: 10.22034/FSCT.21.153.128
هاشمی, ندا, میلانی, الناز (2024). 'تعیین ویژگی تکنولوژیکی، حسی و تغذیه ای پودینگ فوری بر پایه آرد کامپوزیت کنجاله بادام- جو دوسر و پودر شیره انگور', , 21(153), pp. 128-141. doi: 10.22034/FSCT.21.153.128
هاشمی, ندا, میلانی, الناز تعیین ویژگی تکنولوژیکی، حسی و تغذیه ای پودینگ فوری بر پایه آرد کامپوزیت کنجاله بادام- جو دوسر و پودر شیره انگور. , 2024; 21(153): 128-141. doi: 10.22034/FSCT.21.153.128
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,162
Number of Articles24,582
Article View20,479,213
PDF Download16,303,873