Number of Articles: 15

بررسی تولید شیر موکای فراسودمند حاوی باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس (GG) انکپسوله شده

Pages 1-12

هانیه نیلفروش زاده; مهشید جهادی

اثر نگهداری ضایعات قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر ترکیب اسید های چرب، اکسایش، و ارزش تغذیه ای روغن حاصل از هیدرولیز

Pages 13-24

سید احمد موسوی; مهدی نیکو; علی حقی وایقان

ارزیابی تنوع، درصد و پروفایل اسیدهای چرب در بذر جمعیت‌های مختلف سنجد

Pages 25-39

طالب جارک شدهان الجبوری; حسینعلی اسدی قارنه

بررسی استخراج پکتین از پوست خربزه‌ رقم‌های‌ زمستانه و مشهدی(قصری) با استفاده از پیش ‌تیمار مایکروویو

Pages 40-53

احمد پدرام نیا; الناز هراتی; محسن وظیفه دوست

کاربرد صنعتی رنگدانه طبیعی خوراکی فیکوسیانین مستخرج از سیانوباکتری Spirulina platensis در تهیه بستنی با تاکید بر ویژگی های میکروبی و آنتی اکسیدانی

Pages 54-80

مهدیس سادات کاشی; شکوفه قاضی; بهاره Nowruzi

بهینه سازی عصاره کاکل ذرت نانو ریزپوشانی شده به روش سطح پاسخ و ارزیابی خواص ریزپوشینه های حاوی عصاره پایدار شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد

Pages 81-98

ذاکر آقاکشی پور; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری

مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی سفید(Caspian kutum)به دو روش سنتی و فراصوت

Pages 99-113

مهسا محجوبی اصیل; علی معتمدزادگان; هدا فهیم; جمشید فرمانی

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان سنگک با استفاده از پودر آب پنیر و هیدروکلوئیدها ی گوار و کتیرا

Pages 114-128

نفیسه عبدالله زاده; حجت کاراژیان

بررسی تأثیر جایگزینی آرد کینوا بر ویژگی‌های کمی و کیفی شیرینی بدون گلوتن با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)

Pages 129-139

مژگان علوی; معصومه مهربان سنگ آتش; بهاره صحرائیان; امیر جاجرمی

کامپوزیت پلی مرهای زیست تخریب پذیر و نانو ذرات در هیدروژل ها: بررسی و عملکرد آنها

Pages 140-158

امین ابوالقاسمی ماهانی

مدلسازی ریاضی برای انتقال حرارت در میوه زیتون

Pages 159-170

mohsen Dalvi-Isfahan

‌ تاٌثیر هیدروکلوئید پکتین بر ویژگی های کیفی و ماندگاری کشک مایع صنعتی طی نگهداری در یخچال

Pages 171-194

رویا محمدنژاد; مریم قادری قهفرخی; مهدی زارعی; محمد صادق عرب

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنالیز مواد معدنی شکر سفید طی زمان بهره برداری

Pages 195-209

ایرج کریمی ثانی; بهروز کاظم زاده; بهرام حسنی; حبیب نویدی فر; پرویز احمدی قشلاق; زهرا سلامت ممکانی

تهیه فیلم نانوکامپوزیت حاوی نانو ذرات اکسید روی و نانولیپوزوم کوئرستین بر پایه گلوتن گندم جهت بسته بندی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

Pages 210-222

حجت بکشلو; سجاد پیرسا; فروغ محترمی; مصطفی بنر

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدباکتریایی و ایمنی سویهLacticaseibacillus rhamnosus JCM 1136

Pages 223-240

بهروز علیزاده بهبهانی; حسین جوینده; پگاه نمازی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,727,434
PDF Download15,959,696