محجوبی اصیل, مهسا, معتمدزادگان, علی, فهیم, هدا, فرمانی, جمشید (2024). مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی سفید(Caspian kutum)به دو روش سنتی و فراصوت. , 21(149), 99-113. doi: 10.22034/FSCT.21.149.99
مهسا محجوبی اصیل; علی معتمدزادگان; هدا فهیم; جمشید فرمانی. "مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی سفید(Caspian kutum)به دو روش سنتی و فراصوت". , 21, 149, 2024, 99-113. doi: 10.22034/FSCT.21.149.99
محجوبی اصیل, مهسا, معتمدزادگان, علی, فهیم, هدا, فرمانی, جمشید (2024). 'مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی سفید(Caspian kutum)به دو روش سنتی و فراصوت', , 21(149), pp. 99-113. doi: 10.22034/FSCT.21.149.99
محجوبی اصیل, مهسا, معتمدزادگان, علی, فهیم, هدا, فرمانی, جمشید مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی سفید(Caspian kutum)به دو روش سنتی و فراصوت. , 2024; 21(149): 99-113. doi: 10.22034/FSCT.21.149.99
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,392
PDF Download15,982,236