عبدالله زاده, نفیسه, کاراژیان, حجت (2024). بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان سنگک با استفاده از پودر آب پنیر و هیدروکلوئیدها ی گوار و کتیرا. , 21(149), 114-128. doi: 10.22034/FSCT.21.149.114
نفیسه عبدالله زاده; حجت کاراژیان. "بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان سنگک با استفاده از پودر آب پنیر و هیدروکلوئیدها ی گوار و کتیرا". , 21, 149, 2024, 114-128. doi: 10.22034/FSCT.21.149.114
عبدالله زاده, نفیسه, کاراژیان, حجت (2024). 'بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان سنگک با استفاده از پودر آب پنیر و هیدروکلوئیدها ی گوار و کتیرا', , 21(149), pp. 114-128. doi: 10.22034/FSCT.21.149.114
عبدالله زاده, نفیسه, کاراژیان, حجت بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان سنگک با استفاده از پودر آب پنیر و هیدروکلوئیدها ی گوار و کتیرا. , 2024; 21(149): 114-128. doi: 10.22034/FSCT.21.149.114
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,767,920
PDF Download15,981,895