علوی, مژگان, مهربان سنگ آتش, معصومه, صحرائیان, بهاره, جاجرمی, امیر (2024). بررسی تأثیر جایگزینی آرد کینوا بر ویژگی‌های کمی و کیفی شیرینی بدون گلوتن با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA). , 21(149), 129-139. doi: 10.22034/FSCT.21.149.128
مژگان علوی; معصومه مهربان سنگ آتش; بهاره صحرائیان; امیر جاجرمی. "بررسی تأثیر جایگزینی آرد کینوا بر ویژگی‌های کمی و کیفی شیرینی بدون گلوتن با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)". , 21, 149, 2024, 129-139. doi: 10.22034/FSCT.21.149.128
علوی, مژگان, مهربان سنگ آتش, معصومه, صحرائیان, بهاره, جاجرمی, امیر (2024). 'بررسی تأثیر جایگزینی آرد کینوا بر ویژگی‌های کمی و کیفی شیرینی بدون گلوتن با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)', , 21(149), pp. 129-139. doi: 10.22034/FSCT.21.149.128
علوی, مژگان, مهربان سنگ آتش, معصومه, صحرائیان, بهاره, جاجرمی, امیر بررسی تأثیر جایگزینی آرد کینوا بر ویژگی‌های کمی و کیفی شیرینی بدون گلوتن با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA). , 2024; 21(149): 129-139. doi: 10.22034/FSCT.21.149.128
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,394
PDF Download15,982,241