موسوی, سید احمد, نیکو, مهدی, حقی وایقان, علی (2024). اثر نگهداری ضایعات قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر ترکیب اسید های چرب، اکسایش، و ارزش تغذیه ای روغن حاصل از هیدرولیز. , 21(149), 13-24. doi: 10.22034/FSCT.21.149.13
سید احمد موسوی; مهدی نیکو; علی حقی وایقان. "اثر نگهداری ضایعات قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر ترکیب اسید های چرب، اکسایش، و ارزش تغذیه ای روغن حاصل از هیدرولیز". , 21, 149, 2024, 13-24. doi: 10.22034/FSCT.21.149.13
موسوی, سید احمد, نیکو, مهدی, حقی وایقان, علی (2024). 'اثر نگهداری ضایعات قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر ترکیب اسید های چرب، اکسایش، و ارزش تغذیه ای روغن حاصل از هیدرولیز', , 21(149), pp. 13-24. doi: 10.22034/FSCT.21.149.13
موسوی, سید احمد, نیکو, مهدی, حقی وایقان, علی اثر نگهداری ضایعات قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر ترکیب اسید های چرب، اکسایش، و ارزش تغذیه ای روغن حاصل از هیدرولیز. , 2024; 21(149): 13-24. doi: 10.22034/FSCT.21.149.13
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,767,920
PDF Download15,981,895