آقاکشی پور, ذاکر, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا (2024). بهینه سازی عصاره کاکل ذرت نانو ریزپوشانی شده به روش سطح پاسخ و ارزیابی خواص ریزپوشینه های حاوی عصاره پایدار شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد. , 21(149), 81-98. doi: 10.22034/FSCT.21.149.71
ذاکر آقاکشی پور; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری. "بهینه سازی عصاره کاکل ذرت نانو ریزپوشانی شده به روش سطح پاسخ و ارزیابی خواص ریزپوشینه های حاوی عصاره پایدار شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد". , 21, 149, 2024, 81-98. doi: 10.22034/FSCT.21.149.71
آقاکشی پور, ذاکر, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا (2024). 'بهینه سازی عصاره کاکل ذرت نانو ریزپوشانی شده به روش سطح پاسخ و ارزیابی خواص ریزپوشینه های حاوی عصاره پایدار شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد', , 21(149), pp. 81-98. doi: 10.22034/FSCT.21.149.71
آقاکشی پور, ذاکر, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا بهینه سازی عصاره کاکل ذرت نانو ریزپوشانی شده به روش سطح پاسخ و ارزیابی خواص ریزپوشینه های حاوی عصاره پایدار شده با صمغ دانه ریحان و ایزوله پروتئین کنجد. , 2024; 21(149): 81-98. doi: 10.22034/FSCT.21.149.71
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,767,922
PDF Download15,981,895