Number of Articles: 15

شناسایی جامع اولویت ها و تحلیل رفتار خریداران ماهی بسته بندی در شهر تهران با استفاده مدل سازی معادلات ساختاری

Pages 1-15

سکینه یگانه; سهیل ریحانی پول

بررسی اثر تیمارهای فرابنفش و فراصوت بر عمر پس از برداشت میوه انبه رقم لانگرا

Pages 16-33

حسن شرکایی; عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی; مصطفی قاسمی; سمیه رستگار

بررسی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیتی پلی لاکتیک اسید-نانو سلولز حاوی باکتری‌ پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی

Pages 34-44

معصومه خانجانی; پیمان آریایی; لیلا نجفیان; مهرو اسماعیلی

بررسی اثر پیش تیمار فراصوت بر استخراج ترکیبات فنولیک گل گیاه درمنه ( Artemisia annua) بر پایداری اکسایشی روغن سویا حاوی عصاره حاصل

Pages 45-59

راحیل فائزی خواه; احمد پدرام نیا; محمد آرمین

مقایسه میزان عناصر غذایی در هسته ارقام مختلف خرمای داخلی و خارجی

Pages 60-69

محمدرضا پورقیومی; کمال غلامی‌پور فرد; سارا قرخ‌زاده

ایجاد یک سیستم‌ کارشناس برای تعیین ویژگی‌های مورد اندازه‌گیری میوه انگور نگهداری شده در سردخانه با استفاده از منطق فازی

Pages 70-83

مریم ابراهیمی; روح الله کریمی; امیر دارایی گرمه خانی; نرجس آقاجانی; علیرضا شایگان فر

بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروب‌زدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی در طول دوره نگهداری

Pages 84-99

فاطمه سلطانی; ابراهیم احمدی; احمد نورمحمدی

تولید فیلم موسیلاژ بذر یونجه با نانو ذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) وروغن بذر گیاه خار مریم و بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی

Pages 100-113

فاطمه خاکپور; ژیار حیدری; سجاد پیرسا

استخراج نانوذرات گیاه آوندول (Smyrnium cordifolium Boiss) و استفاده از آن در تهیه بیوکامپوزیت موسیلاژ بذر یونجه و روغن بذر گیاه خار مریم و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی

Pages 114-130

فاطمه خاکپور; سجاد پیرسا

بررسی فرآیند خشک کردن آب پرتقال به روش خشک کردن کف پوشی با استفاده از صمغ بومی شاهی و آلبومین تخم مرغ

Pages 131-145

مریم قلی پور طبری; شبنم حمزه

فیلم زیست‌تخریب پذیر بر پایه موسیلاژ بذر شنبلیله و پودر پوست بادمجان با نانوذرات مس و اسانس رزماری بررسی خواص فیزیکوشیمیایی

Pages 146-161

فاطمه خاکپور; سجاد پیرسا

غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد

Pages 162-173

آنسه صالحی; زینب رفتنی امیری; علی معتمدزادگان; آسیه حسن زاده

اندازه گیری و مقایسه ی غلظت فلزات سنگین (آرسنیک، کبالت، کادمیوم، سرب و Ø‌یوه) در کنسروهای مواد غذایی (اسیدی قوی، اسیدی، کم اسیدی) در شهر اهواز

Pages 174-186

افروز سعادت زاده; اخترالسادات میرسعید قاضی; سحر صباحی

تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده کنجاله بذر کتان با استفاده از آنزیم‌های آلکالاز و پانکراتین به روش سطح پاسخ

Pages 187-205

فائزه فرزانفر; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; سید حسین حسینی قابوس; شیما کاوه

شناسایی و اولویت‌بندی مسائل راهبردی صنعت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی ایران ا با رویکرد دلفی فازی و ارائه راهکارهایی جهت رفع این مسائل

Pages 206-223

علی حسنوند

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,858,912
PDF Download16,043,153