صالحی, آنسه, رفتنی امیری, زینب, معتمدزادگان, علی, حسن زاده, آسیه (2024). غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد. , 21(147), 162-173. doi: 10.22034/FSCT.21.147.162
آنسه صالحی; زینب رفتنی امیری; علی معتمدزادگان; آسیه حسن زاده. "غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد". , 21, 147, 2024, 162-173. doi: 10.22034/FSCT.21.147.162
صالحی, آنسه, رفتنی امیری, زینب, معتمدزادگان, علی, حسن زاده, آسیه (2024). 'غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد', , 21(147), pp. 162-173. doi: 10.22034/FSCT.21.147.162
صالحی, آنسه, رفتنی امیری, زینب, معتمدزادگان, علی, حسن زاده, آسیه غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد. , 2024; 21(147): 162-173. doi: 10.22034/FSCT.21.147.162
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,852,175
PDF Download16,037,364