سلطانی, فاطمه, احمدی, ابراهیم, نورمحمدی, احمد (2024). بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروب‌زدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی در طول دوره نگهداری. , 21(147), 84-99. doi: 10.22034/FSCT.21.147.84
فاطمه سلطانی; ابراهیم احمدی; احمد نورمحمدی. "بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروب‌زدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی در طول دوره نگهداری". , 21, 147, 2024, 84-99. doi: 10.22034/FSCT.21.147.84
سلطانی, فاطمه, احمدی, ابراهیم, نورمحمدی, احمد (2024). 'بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروب‌زدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی در طول دوره نگهداری', , 21(147), pp. 84-99. doi: 10.22034/FSCT.21.147.84
سلطانی, فاطمه, احمدی, ابراهیم, نورمحمدی, احمد بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروب‌زدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی در طول دوره نگهداری. , 2024; 21(147): 84-99. doi: 10.22034/FSCT.21.147.84
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,577
Article View20,098,196
PDF Download16,152,996