Number of Articles: 15

اثر نسبت‌های مختلف هیدروکلوئیدها و امولسیفایرهای غذایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و میکروبی کیک اسفنجی در طی دوره نگهداری

Pages 1-15

مریم فاخرنیا; محمد علیزاده; محمود رضازادباری; حامد حسن زاده اوچتپه

اثرات ضد دیابتیک شیر پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس IBRC-M 10754 در مدل حیوانی موش ویستار و بررسی زنده مانی باکتری در شیر در شرایط سرد

Pages 16-25

ماهرخ مظفری; مژگان امتیازجو; امیر علی انوار

بهینه‌سازی شرایط استخراج آبی ترکیبات فنلی و آنتی‌اکسیدانی برگ و ریشه گیاه داغ قارپوزی با کاربرد متدولوژی سطح پاسخ

Pages 26-40

عبدالواحد صفرزایی; reza esmaeilzadeh kenari; رضا فرهمندفر

بهبود کیفیت نان حجیم با بکارگیری آمیلاز مقاوم به حرارت تولید شده از Bacillus safensis strain MT501806.1

Pages 41-53

سوده یوسفی فخر; داریوش مینایی تهرانی; نفیسه دعوتی; آریو امامی فر

بررسی اثر ماده فعال سطحی غیر یونی کاهنده ویسکوزیته بر کارآیی کریستالیزاسیون سرد کارخانه‌های قند

Pages 54-63

مهدی رجایی; وحید حکیم زاده; اکرم آریان فر; مصطفی شهیدی نوقابی

بررسی متغیرهای مؤثر در جداسازی مواد زیستی توسط فیلتر غشایی تحت خلاء: مطالعه موردی محلول اسیدی پکتین

Pages 64-81

شعیب غلامی; سعید مینائی; علیرضا مهدویان

تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

Pages 82-93

سمانه اکبری; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; علیرضا صادقی ماهونک

غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر تفاله گوجه‌فرنگی و عصاره‌ پوست انار و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی آن

Pages 94-106

ندا حاتمی; میرخلیل پیروزی فرد; فروغ محترمی; صابر امیری

بررسی ویژگی‌های ساختاری نانولیپوزوم‌های‌ حاوی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic) تولید شده به روش حرارتی

Pages 107-118

خدیجه شیرانی بیدآبادی; شیلا صفائیان; رضوان موسوی ندوشن; ناهید رحیمی فرد

بررسی اثر کینوای فراوری شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی قالب‌ غذایی فشرده

Pages 119-132

آتوسا نوروزیان; معصومه مهربان سنگ آتش; بهاره صحرائیان

بررسی امکان تولید میان‌وعده‌های غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه

Pages 133-146

Mehdi Davoodi; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; زهرا شیخ الاسلامی

بررسی تأثیر زمان ماندگاری بر روی ویژگی های رئولوژیکی پنیر پروسس تولیدی از سفیده تخم مرغ، روغن ذرت و پروتئین سویا

Pages 148-160

پری سهرابی; محرم وزیری; فردین تمجیدی

تغییرات در ویژگی‌های کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از سیاه‌دانه پیش تیمار شده با محلول اتانولی در طی نگهداری

Pages 162-173

روشنک حق گوی; صدیف آزادمرد دمیرچی; محمدعلی تربتی; مریم خاکباز حشمتی

تأثیر پوشش ژلاتین حاوی عصاره آبی پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر افزایش ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در دمای یخچال

Pages 174-183

مهدی ابراهیمیان; زهرا پناهی; شهره عالیان سماک خواه; محمد پناهی

استفاده از آرد ارزن بعنوان جایگزین آرد گندم در تولید نان باگت با گلوتن کاهش یافته

Pages 185-196

نگین قلی زاده حمیدی; حجت کاراژیان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,875,764
PDF Download16,058,113