اکبری, سمانه, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, صادقی ماهونک, علیرضا (2023). تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. , 20(138), 82-93. doi: 10.22034/FSCT.20.138.82
سمانه اکبری; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; علیرضا صادقی ماهونک. "تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج". , 20, 138, 2023, 82-93. doi: 10.22034/FSCT.20.138.82
اکبری, سمانه, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, صادقی ماهونک, علیرضا (2023). 'تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج', , 20(138), pp. 82-93. doi: 10.22034/FSCT.20.138.82
اکبری, سمانه, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, صادقی ماهونک, علیرضا تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. , 2023; 20(138): 82-93. doi: 10.22034/FSCT.20.138.82
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,815,597
PDF Download16,006,972