حاتمی, ندا, پیروزی فرد, میرخلیل, محترمی, فروغ, امیری, صابر (2023). غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر تفاله گوجه‌فرنگی و عصاره‌ پوست انار و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی آن. , 20(138), 94-106. doi: 10.22034/FSCT.20.138.94
ندا حاتمی; میرخلیل پیروزی فرد; فروغ محترمی; صابر امیری. "غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر تفاله گوجه‌فرنگی و عصاره‌ پوست انار و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی آن". , 20, 138, 2023, 94-106. doi: 10.22034/FSCT.20.138.94
حاتمی, ندا, پیروزی فرد, میرخلیل, محترمی, فروغ, امیری, صابر (2023). 'غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر تفاله گوجه‌فرنگی و عصاره‌ پوست انار و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی آن', , 20(138), pp. 94-106. doi: 10.22034/FSCT.20.138.94
حاتمی, ندا, پیروزی فرد, میرخلیل, محترمی, فروغ, امیری, صابر غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر تفاله گوجه‌فرنگی و عصاره‌ پوست انار و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی آن. , 2023; 20(138): 94-106. doi: 10.22034/FSCT.20.138.94
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,584
Article View20,268,844
PDF Download16,215,015