فاخرنیا, مریم, علیزاده, محمد, رضازادباری, محمود, حسن زاده اوچتپه, حامد (2023). اثر نسبت‌های مختلف هیدروکلوئیدها و امولسیفایرهای غذایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و میکروبی کیک اسفنجی در طی دوره نگهداری. , 20(138), 1-15. doi: 10.22034/FSCT.20.138.1
مریم فاخرنیا; محمد علیزاده; محمود رضازادباری; حامد حسن زاده اوچتپه. "اثر نسبت‌های مختلف هیدروکلوئیدها و امولسیفایرهای غذایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و میکروبی کیک اسفنجی در طی دوره نگهداری". , 20, 138, 2023, 1-15. doi: 10.22034/FSCT.20.138.1
فاخرنیا, مریم, علیزاده, محمد, رضازادباری, محمود, حسن زاده اوچتپه, حامد (2023). 'اثر نسبت‌های مختلف هیدروکلوئیدها و امولسیفایرهای غذایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و میکروبی کیک اسفنجی در طی دوره نگهداری', , 20(138), pp. 1-15. doi: 10.22034/FSCT.20.138.1
فاخرنیا, مریم, علیزاده, محمد, رضازادباری, محمود, حسن زاده اوچتپه, حامد اثر نسبت‌های مختلف هیدروکلوئیدها و امولسیفایرهای غذایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و میکروبی کیک اسفنجی در طی دوره نگهداری. , 2023; 20(138): 1-15. doi: 10.22034/FSCT.20.138.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,584
Article View20,268,843
PDF Download16,215,015