Number of Articles: 15

اثر ضد باکتریایی اسانس نارنج و بسته‌بندی اتمسفر تغییر یافته در کنترل استافیلوکوکوس اورئوس در توفوی ماهی تحت تاثیر دما، نمک و pH

Pages 1-13

لاله رومیانی; مهرنوش تدینی

تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده

Pages 15-31

مسعود دزیانی; فاطمه شهدادی; رقیه عزتی

ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب

Pages 33-46

آریو امامی فر; زهرا زنگنه; منصوره لطیفیان; زینب ارباب

بررسی وجود لوکومالاشیت گرین در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در استان مازندران

Pages 47-54

پولین شهره; مریم عزیزخانی; سارا مهدی زاده مود

بهینه‌سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه‌فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ

Pages 55-66

عاطفه عبداله زاده; زهرا بیگ محمدی; مهدیه قمری

امکان سنجی تولید کف جامد فیبری بر پایه فراورده‌های جنبی صنعت غذا (تفاله قهوه-سبوس گندم)

Pages 67-81

الناز میلانی; ندا هاشمی; غلامعلی گلی موحد; مجید هاشمی

بررسی امکان سنجی کاربرد اولئوژل موم کارنوبا-اسید آدیپیک به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک

Pages 83-93

آرزو علی اصل خیابانی; مهناز طبیبی آذر; لیلا روفه گری نژاد; حامد همیشه کار; آیناز علیزاده

اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی

Pages 95-107

محمد ملاویسی; عادل بیک بابایی; احسان اکبری; مصطفی شهیدی

توسعه یک زیست حسگر ایمپدیمتریک مبتنی بر نانو مواد برای شناسایی تتراسایکلین در عسل

Pages 109-118

آیت محمدرزداری; مهدی قاسمی ورنامخواستی; سجاد رستمی; زهرا ایزدی; علی اصغر انصافی

بررسی تاثیر مقدار بنتونیت و pH عصاره بر میزان رنگ و شفافیت عصاره گیاه استویا ربودیانا (Stevia rebaudiana Bertoni)

Pages 119-128

روح الله احمدی; یوسف حمیداوغلی; بهمن شریفزاده

مروری بر رویکردهای نوین در غنی سازی پاستا با استفاده از میوه ها وسبزی ها

Pages 129-149

امیرپویا قندهاری یزدی; لیلا کمالی روستا; محمد حسین عزیزی تیریز زاد; مهدی امینی; محمد توکلی; متین یحیوی

بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر

Pages 151-165

شبنم یعقوبی فر; ولی ربیعی; فرهنگ رضوی; داود جوادی; اکبر حسنی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تغذیه‌ای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی

Pages 167-180

فریبا خادمی; زینب مهدی پور بیرگانی; جواد کرامت

بررسی مورفولوژی و ویژگی های ضدمیکروبی میکروفیبرهای الکتروریسی شده‌ی سلولز استات حاوی اسانس لعل کوهستان

Pages 181-190

حبیب اله عباسی; هدا فهیم; محدثه محبوبی

بررسی مقایسه‌ای آلودگی به کلی‌فرم و اشرشیا‌‌کلی در مواد غذایی با استفاده از محیط‌های کروموژن مختلف و ارزیابی آن‌ها با روش مرجع

Pages 191-200

لیلا سهرابی; علی فضل آرا; مهدی پورمهدی بروجنی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,700,617
PDF Download15,949,500