دزیانی, مسعود, شهدادی, فاطمه, عزتی, رقیه (2020). تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده. , 17(103), 15-31. doi: 10.52547/fsct.17.103.15
مسعود دزیانی; فاطمه شهدادی; رقیه عزتی. "تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده". , 17, 103, 2020, 15-31. doi: 10.52547/fsct.17.103.15
دزیانی, مسعود, شهدادی, فاطمه, عزتی, رقیه (2020). 'تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده', , 17(103), pp. 15-31. doi: 10.52547/fsct.17.103.15
دزیانی, مسعود, شهدادی, فاطمه, عزتی, رقیه تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده. , 2020; 17(103): 15-31. doi: 10.52547/fsct.17.103.15
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,151
PDF Download15,968,111