سهرابی, لیلا, فضل آرا, علی, پورمهدی بروجنی, مهدی (2020). بررسی مقایسه‌ای آلودگی به کلی‌فرم و اشرشیا‌‌کلی در مواد غذایی با استفاده از محیط‌های کروموژن مختلف و ارزیابی آن‌ها با روش مرجع. , 17(103), 191-200. doi: 10.52547/fsct.17.103.191
لیلا سهرابی; علی فضل آرا; مهدی پورمهدی بروجنی. "بررسی مقایسه‌ای آلودگی به کلی‌فرم و اشرشیا‌‌کلی در مواد غذایی با استفاده از محیط‌های کروموژن مختلف و ارزیابی آن‌ها با روش مرجع". , 17, 103, 2020, 191-200. doi: 10.52547/fsct.17.103.191
سهرابی, لیلا, فضل آرا, علی, پورمهدی بروجنی, مهدی (2020). 'بررسی مقایسه‌ای آلودگی به کلی‌فرم و اشرشیا‌‌کلی در مواد غذایی با استفاده از محیط‌های کروموژن مختلف و ارزیابی آن‌ها با روش مرجع', , 17(103), pp. 191-200. doi: 10.52547/fsct.17.103.191
سهرابی, لیلا, فضل آرا, علی, پورمهدی بروجنی, مهدی بررسی مقایسه‌ای آلودگی به کلی‌فرم و اشرشیا‌‌کلی در مواد غذایی با استفاده از محیط‌های کروموژن مختلف و ارزیابی آن‌ها با روش مرجع. , 2020; 17(103): 191-200. doi: 10.52547/fsct.17.103.191
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,155
PDF Download15,968,115