امامی فر, آریو, زنگنه, زهرا, لطیفیان, منصوره, ارباب, زینب (2020). ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب. , 17(103), 33-46. doi: 10.52547/fsct.17.103.33
آریو امامی فر; زهرا زنگنه; منصوره لطیفیان; زینب ارباب. "ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب". , 17, 103, 2020, 33-46. doi: 10.52547/fsct.17.103.33
امامی فر, آریو, زنگنه, زهرا, لطیفیان, منصوره, ارباب, زینب (2020). 'ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب', , 17(103), pp. 33-46. doi: 10.52547/fsct.17.103.33
امامی فر, آریو, زنگنه, زهرا, لطیفیان, منصوره, ارباب, زینب ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک حاوی عناب. , 2020; 17(103): 33-46. doi: 10.52547/fsct.17.103.33
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,151
PDF Download15,968,111