ملاویسی, محمد, بیک بابایی, عادل, اکبری, احسان, شهیدی, مصطفی (2020). اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی. , 17(103), 95-107. doi: 10.52547/fsct.17.103.95
محمد ملاویسی; عادل بیک بابایی; احسان اکبری; مصطفی شهیدی. "اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی". , 17, 103, 2020, 95-107. doi: 10.52547/fsct.17.103.95
ملاویسی, محمد, بیک بابایی, عادل, اکبری, احسان, شهیدی, مصطفی (2020). 'اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی', , 17(103), pp. 95-107. doi: 10.52547/fsct.17.103.95
ملاویسی, محمد, بیک بابایی, عادل, اکبری, احسان, شهیدی, مصطفی اثر دمای طولانی مدت بر روی فعالیت ضداکسایشی، ترکیبات فنولی و رنگ عسل گونه یونجه ایرانی: تجزیه و تحلیل سینتیکی. , 2020; 17(103): 95-107. doi: 10.52547/fsct.17.103.95
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,154
PDF Download15,968,115