خادمی, فریبا, مهدی پور بیرگانی, زینب, کرامت, جواد (2020). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تغذیه‌ای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی. , 17(103), 167-180. doi: 10.52547/fsct.17.103.167
فریبا خادمی; زینب مهدی پور بیرگانی; جواد کرامت. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تغذیه‌ای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی". , 17, 103, 2020, 167-180. doi: 10.52547/fsct.17.103.167
خادمی, فریبا, مهدی پور بیرگانی, زینب, کرامت, جواد (2020). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تغذیه‌ای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی', , 17(103), pp. 167-180. doi: 10.52547/fsct.17.103.167
خادمی, فریبا, مهدی پور بیرگانی, زینب, کرامت, جواد بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تغذیه‌ای و حسی کیک اسفنجی غنی شده با پودر کدو تنبل طی دوره انبارمانی. , 2020; 17(103): 167-180. doi: 10.52547/fsct.17.103.167
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,740,173
PDF Download15,965,735