عبداله زاده, عاطفه, بیگ محمدی, زهرا, قمری, مهدیه (2020). بهینه‌سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه‌فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ. , 17(103), 55-66. doi: 10.52547/fsct.17.103.55
عاطفه عبداله زاده; زهرا بیگ محمدی; مهدیه قمری. "بهینه‌سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه‌فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ". , 17, 103, 2020, 55-66. doi: 10.52547/fsct.17.103.55
عبداله زاده, عاطفه, بیگ محمدی, زهرا, قمری, مهدیه (2020). 'بهینه‌سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه‌فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ', , 17(103), pp. 55-66. doi: 10.52547/fsct.17.103.55
عبداله زاده, عاطفه, بیگ محمدی, زهرا, قمری, مهدیه بهینه‌سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه‌فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ. , 2020; 17(103): 55-66. doi: 10.52547/fsct.17.103.55
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,155
PDF Download15,968,115