Number of Articles: 15

پتانسیل عصاره آویشن شیرازی (Zataria multifliora) و پونه‌کوهی (Mentha longifolia L.) در بهبود ویژگی‌های کیفی ماست پروبیوتیک تولیدی از ترکیب شیر گاو ـ شیر بز

Pages 1-15

عبدالرضا آقاجانی; حمیدرضا مهدوی عادلی; محمد علی داوودی; معصومه امیری

تشخیص بیماری بلاست گیاه برنج در شرایط محیطی مختلف با استفاده از تکنیک پردازش تصویر

Pages 17-28

عزت اله عسکری اصلی ارده; محمد رضا لاریجانی; ریحانه لونی

تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم

Pages 29-41

فرشته حسینیان; صابر امیری; محمود رضازاد باری; لعیا رضازاد باری; صونا دودانگه

بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال

Pages 43-56

مطهره پیرنیا; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; محبت محبی

تاثیر عصاره گیاه Fumaria viallantii بر روی سلول های سرطان پستان BT-474 و MDA-MB_231

Pages 57-66

پریچهر حناچی; مرجان حسین پور; سیده زهرا بطحایی; روشنک زرین قلمی

استخراج بتاکاروتن با استفاده از حلال سبز: تاثیر پیش‌تیمارهای آنزیمی و سورفاکتانت

Pages 67-75

بهرام فتحی آچاچلویی; مهدی جلالی جیوان; حسن احمدی گاولیقی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه

Pages 77-101

نسرین فرجی; محمد علیزاده; هادی الماسی; سجاد پیرسا; سهیلا فرجی

بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی پروبیوتیک و بررسی خواص فیزیکی و بافتی آن جهت پوشش‌دهی نبات فراسودمند

Pages 103-115

نسیم ادیب پور; مرضیه حسینی نژاد; ابوالفضل پهلوانلو

بررسی تأثیر روش استخراج با آب و اتانول بر بازده استخراج، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه پولک

Pages 117-125

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; سمیرا دهقانی

بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس پوست دو گونه از مرکبات

Pages 127-138

محمد حجتی; مرضیه امیدی میرزایی; زهرا کیارسی

تولید و بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اینولین و نانوالیاف سلولز

Pages 139-149

نگین ذیبح اللهی; آیناز علیزاده; هادی الماسی; شهرام حنیفیان; حامد همیشه کار

شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی شیره خرمالو وحشی(خرمندی)

Pages 151-163

مائده کلبادی نژاد; لیلا نجفیان

بررسی اثر تغییرات قدرت‌یونی، pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه

Pages 165-175

اعظم کرانی; کامبیز حسن زاده; سیده عاطفه حسینی; ناصر مفاخری; شوگار گفتاری; سوسن اشرفی; عابد رستمی; کژال نادری; محمدرزگار ذره بین; بیژن نوری

بررسی اثر انواع امولسیفایرهای مختلف بر فعالیت آبی و پایداری کره گردو در طی زمان ماندگاری

Pages 177-187

مصطفی شهیدی نوقابی; راضیه نیازمند; مژده صراف; مهناز شهیدی

ویژگی‌های خرمالو خشک شده با استفاده از خشک‌کن فروسرخ و مدل‌سازی فرآیند به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

Pages 189-200

میترا فدایی; سید حسین حسینی قابوس; بابک بهشتی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,721,011
PDF Download15,957,973