فرجی, نسرین, علیزاده, محمد, الماسی, هادی, پیرسا, سجاد, فرجی, سهیلا (2020). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه. , 17(100), 77-101. doi: 10.52547/fsct.17.100.77
نسرین فرجی; محمد علیزاده; هادی الماسی; سجاد پیرسا; سهیلا فرجی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه". , 17, 100, 2020, 77-101. doi: 10.52547/fsct.17.100.77
فرجی, نسرین, علیزاده, محمد, الماسی, هادی, پیرسا, سجاد, فرجی, سهیلا (2020). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه', , 17(100), pp. 77-101. doi: 10.52547/fsct.17.100.77
فرجی, نسرین, علیزاده, محمد, الماسی, هادی, پیرسا, سجاد, فرجی, سهیلا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه. , 2020; 17(100): 77-101. doi: 10.52547/fsct.17.100.77
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,579
PDF Download15,979,891