پیرنیا, مطهره, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت (2020). بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال. , 17(100), 43-56. doi: 10.52547/fsct.17.100.43
مطهره پیرنیا; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; محبت محبی. "بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال". , 17, 100, 2020, 43-56. doi: 10.52547/fsct.17.100.43
پیرنیا, مطهره, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت (2020). 'بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال', , 17(100), pp. 43-56. doi: 10.52547/fsct.17.100.43
پیرنیا, مطهره, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, محبی, محبت بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال. , 2020; 17(100): 43-56. doi: 10.52547/fsct.17.100.43
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,687,570
PDF Download15,942,464