بررسی اثر تغییرات قدرتیونی، pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 13, Volume 17, Issue 100, 1399, Pages 165-175 PDF (812.44 K) | ||
| DOI: 10.52547/fsct.17.100.165 | ||
| Authors | ||
| اعظم کرانی* 1; کامبیز حسن زاده2; سیده عاطفه حسینی1; ناصر مفاخری1; شوگار گفتاری1; سوسن اشرفی1; عابد رستمی1; کژال نادری1; محمدرزگار ذره بین1; بیژن نوری3 | ||
| 1آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، سنندج، ایران | ||
| 2مرکز تحقیقات علوم سلولی و مولکولی، پژوهشکده توسعه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، سنندج، ایران | ||
| 3مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، پژوهشکده توسعه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، سنندج، ایران | ||
| Abstract | ||
| Keywords | ||
| سلامت و ایمنی غذایی; نیترات; سبزیجات برگی; سبزیجات غدهای و سرکه | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 192 PDF Download: 116 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,571 |
| Article View | 19,761,588 |
| PDF Download | 15,979,901 |