Number of Articles: 14

استفاده از عصاره پنیرباد به‌عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی‌های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه‌داری

Pages 1-13

حسین جوینده; احمد قاسمی; محمد حجتی; بهزاد ناصحی

بررسی رفتار مکانیکی میوه آلوچه و ارائه مدل برای خواص فیزیکی آن با استفاده از روش‌های هوشمند و رگرسیونی

Pages 15-29

عمار صالحی; پدرام قیاسی; علیرضا ترابی مزرعه ملکی; عباس همت

بررسی اثرات استفاده از شیرین‌کننده استویا و ایزومالت جهت تولید شکلات شیری کم کالری

Pages 31-44

محمدرضا صبوحی; شیلا برنجی; لیلا ناطقی

امکان‌سنجی کاربرد روش غیرمخرب طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک و مدلسازی PLSR در تخمین پروتئین و رطوبت دانه‌های گندم و پهنه‌بندی نقشه کیفی مزارع

Pages 45-54

بهنام فروزانی; حسین باقرپور; خلیل زابلی

بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال

Pages 55-69

شاهرخ شعبانی; شیوا علیمرادی

اثر روغن های آفتابگردان و سویا بر پروفایل اسید چرب و فیتوسترول های روغن زیتون (Olea europaea)

Pages 71-78

رضا فرهمندفر; مجتبی رحمتیان; سمیه سلیمانی

ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال

Pages 79-90

محمد حسین خانلو; نسرین چوبکار; عبدالرضا آقاجانی

مقایسه اثر اینولین استخراج شده از ریشه کاسنی بومی با اینولین تجاری روی زنده‌مانی پروبیوتیک‌ها و خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست سینبیوتیک

Pages 91-109

سمانه طیبی مقدم; محمدرضا احسانی

تأثیر دمای خشک کردن بر مصرف انرژی فرآیند و شاخص‌های کیفی پیاز

Pages 125-135

هادی عظیمی نژادیان; فرهاد خوشنام; حسین بلانیان

نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی

Pages 137-146

فهیمه لطفیان; زهرا امام جمعه; مصطفی کرمی; سهراب معینی

سنجش فعالیت آنتی‌اکسیدانی پودر سماق (Rhus coriaria L. ) با استفاده از روش DPPH

Pages 147-152

عزیز همایونی راد; مهسا خالقی; حسین ثروت; زینب ایرجی

بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه

Pages 153-161

فریده سنایی; سیدعلی مرتضوی; فریده طباطبایی; فخری شهیدی

اصول و مبانی الکتروپاشش و کاربرد آن در نانوریزپوشانی ترکیبات غذایی

Pages 163-176

متین سلیمانی فر; سید مهدی جعفری; الهام اسدپور

بهینه یابی فرایند استخراج عصاره گل بابونه آلمانی با دی اکسید کربن فوق بحرانی با روش سطح پاسخ

Pages 177-187

محمدرضا عبدالهی مقدم; قدیر رجب زاده

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,700,618
PDF Download15,949,500