جوینده, حسین, قاسمی, احمد, حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد (2020). استفاده از عصاره پنیرباد به‌عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی‌های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه‌داری. , 17(99), 1-13. doi: 10.52547/fsct.17.99.1
حسین جوینده; احمد قاسمی; محمد حجتی; بهزاد ناصحی. "استفاده از عصاره پنیرباد به‌عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی‌های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه‌داری". , 17, 99, 2020, 1-13. doi: 10.52547/fsct.17.99.1
جوینده, حسین, قاسمی, احمد, حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد (2020). 'استفاده از عصاره پنیرباد به‌عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی‌های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه‌داری', , 17(99), pp. 1-13. doi: 10.52547/fsct.17.99.1
جوینده, حسین, قاسمی, احمد, حجتی, محمد, ناصحی, بهزاد استفاده از عصاره پنیرباد به‌عنوان جایگزین رنت و تأثیر آن بر ویژگی‌های رنگ و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید فراپالوده طی دوره نگه‌داری. , 2020; 17(99): 1-13. doi: 10.52547/fsct.17.99.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,725,733
PDF Download15,959,161