شعبانی, شاهرخ, علیمرادی, شیوا (2020). بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال. , 17(99), 55-69. doi: 10.52547/fsct.17.99.55
شاهرخ شعبانی; شیوا علیمرادی. "بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال". , 17, 99, 2020, 55-69. doi: 10.52547/fsct.17.99.55
شعبانی, شاهرخ, علیمرادی, شیوا (2020). 'بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال', , 17(99), pp. 55-69. doi: 10.52547/fsct.17.99.55
شعبانی, شاهرخ, علیمرادی, شیوا بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پودر میوه بلوط بر روی گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال. , 2020; 17(99): 55-69. doi: 10.52547/fsct.17.99.55
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,689,831
PDF Download15,943,837