حسین خانلو, محمد, چوبکار, نسرین, آقاجانی, عبدالرضا (2020). ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال. , 17(99), 79-90. doi: 10.52547/fsct.17.99.79
محمد حسین خانلو; نسرین چوبکار; عبدالرضا آقاجانی. "ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال". , 17, 99, 2020, 79-90. doi: 10.52547/fsct.17.99.79
حسین خانلو, محمد, چوبکار, نسرین, آقاجانی, عبدالرضا (2020). 'ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال', , 17(99), pp. 79-90. doi: 10.52547/fsct.17.99.79
حسین خانلو, محمد, چوبکار, نسرین, آقاجانی, عبدالرضا ارزیابی تأثیر عصاره برگ گیاه ریحان (Ocimum basilicum) و گزنه (Urtica dioica) بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی سوسیس غیرتخمیری طی زمان نگهداری در یخچال. , 2020; 17(99): 79-90. doi: 10.52547/fsct.17.99.79
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,721,511
PDF Download15,958,138