لطفیان, فهیمه, امام جمعه, زهرا, کرمی, مصطفی, معینی, سهراب (2020). نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی. , 17(99), 137-146. doi: 10.52547/fsct.17.99.137
فهیمه لطفیان; زهرا امام جمعه; مصطفی کرمی; سهراب معینی. "نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی". , 17, 99, 2020, 137-146. doi: 10.52547/fsct.17.99.137
لطفیان, فهیمه, امام جمعه, زهرا, کرمی, مصطفی, معینی, سهراب (2020). 'نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی', , 17(99), pp. 137-146. doi: 10.52547/fsct.17.99.137
لطفیان, فهیمه, امام جمعه, زهرا, کرمی, مصطفی, معینی, سهراب نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی. , 2020; 17(99): 137-146. doi: 10.52547/fsct.17.99.137
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,744,151
PDF Download15,968,111